• ما را دنبال کنید
  • ۰۲۱ - ۸۸۸۸۸ ۵۹۰ , ۸۸۸۸ ۴۵ ۴۶ , ۲۲ ۰۵ ۲۲ ۱۵
مرکز دندانپزشکی دکتر سعید کریمی
  • صفحه اصلی
  • خدمات
    • لمینت دندان
      • لمینت کامپوزیتی
      • لمینت سرامیکی
    • روکش دندان
      • روکش دندان
      • روکش های زیرکونیا
      • روکش های سرامیکی
    • ایمپلنت دندان
      • ایمپلنت دندان
      • ایمپلنت All on ۴
      • سینوس لیفت
      • اوردنچر
      • پیوند استخوان
    • ارتودنسی
      • ارتودنسی
      • ارتودنسی نامریی
      • اصلاح نامرتبی دندان ها بدون ارتودنسی
    • درمان ریشه
      • درمان ریشه
      • جراحی اندودنتیک
      • درمان ریشه
    • طراحی لبخند
      • طراحی لبخند
      • سفید کردن دندان
      • زیبایی دندان
      • جراحی زیبایی لثه
      • جرم گیری
      • ترمیم های قدامی و خلفی همرنگ دندان
    • دندانپزشکی دیجیتال
      • دندانپزشکی دیجیتال
      • لیزر دندان
      • کد کم
    • تورسیم درمانی
    • درمان پروتزی
    • دندانپزشكی پيشگيری
    • جراحی دندان های نهفته
    • دندانپزشکی کودکان
  • نمونه کارها
  • ویدئو ها
  • گالری تصاویر
    • تصاویر دکتر سعید کریمی
    • تصاویر مطب
    • تجهیزات
  • اخبار
  • مقالات
  • بازدید مطب
  • تماس با ما

دکتر سعید کریمی، MASTER ایمپلنت و دندانپزشک زیبایی

Master ایمپلنت و زیبایی از دانشگاه UCLA آمریکا

دکتر سعید کریمی دندانپزشک Master ایمپلنت و زیبایی می باشد، ایشان بعد از اخذ مدرک دکترای دندانپزشکی در سال ۲۰۰۱ از دانشگاه سراسری تبریز و شرکت در دوره های پیشرفته و تخصصی از جمله : Paragon سوئیس، BioHorizons آمریکا،Bego آلمان، Noble Biocare سوئد در شهر یوتوبری ( در سال ۲۰۰۵) اقدام نموده و همچنین دوره های اتچمنت پروتزهای دندانی و ایمپلنت و پیوندهای استخوانی فک و دوره های پیشرفته کاشت دندان را در کشورهای اروپایی همچون: هلند، کرواسی و یونان گذرانده است.

ایشان دوره­ های Sinus Lift Open و Bone Management (که شامل باز کردن استخوان می­ باشد) را زیر نظر پروفسور والاس از آمریکا به اتمام رسانده و موفق به اخذ مدرک دوره Master ایمپلنت از دانشگاه UCLA آمریکا (دانشگاه ایالتی کالیفرنیا-لس آنجلس) گردیده ­است.

ایشان دوره زیبایی پروفسور فرادیانی، دوره های متعدد زیبایی در اروپا، دوره پیشرفته ساخت لمینت های بدون تراش از لیختن اشتاین و دوره پیشرفته CAD/CAM از کمپانی سیرونا آلمان را گذرانده و عضو آکادمی دندانپزشکی زیبایی آمریکا (AACD)، کنگره بین المللی ایمپلنت های دهان (ICOI)، Fellow ICOI ، عضو ITI، انیستیتو جهانی برای آموزش دندانپزشکان آمریکا (GIDE) و دارنده تندیس مشتری مداری و مدرک Dental MBA می باشند.

ایشان در سال ۲۰۰۸ موفق به اخذ مدرک دوره Master ایمپلنت و در سال ۲۰۱۰ Master زیبایی از دانشگاه UCLA آمریکا گردیده است. همچنین ایشان در سال 2019 موفق به اخذ مدرک Master of Scince لیزر از دانشگاه آخن (Aachen) آلمان گردیده است.

درباره ما

  • فعالیت ها
  • درباره مدیریت
  • گواهینامه ها
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • روشهای کاشت ایمپلنت دندان

روشهای کاشت ایمپلنت دندان

روشهای کاشت ایمپلنت دندان
0 دیدگاه
دکتر سعید کریمی
08 فروردین 1397

روشهای کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان جایگزین مناسبی برای دندان از دست رفته می باشد. قطعه تیتانیومی ایمپلنت بخوبی جذب بدن بیمار شده و جزیی مناسب برای جایگزینی بی دندانی است. ایمپلنت پس از کاشت در لثه پس از مدت زمانی روکش بر روی آن قرار می گیرد که بعنوان پایه دندان مصنوعی عمل می کند.

از انواع روشهای کاشت ایمپلنت می توان موارد زیر را نام برد

  • ایمپلنت فوری
  • ایمپلنت دندان تک مرحله ای
  • ایمپلنت دو مرحله ای
ایمپلنت دندان

در کاشت دندان دو مرحله پس از جراحی اولیه پس از 2-3 ماه ایمپلنت درون لثه جایگزاری می شود. در کاشت تک مرحله ای پس از کشیدن دندان ایمپلنت درون لثه جایگزاری شده و پس از 2-3 ماه روکش تهیه شده روی ایمپلنت قرار می گیرد. در کاشت بروش فوری نیز پس از کاشت ایمپلنت فورا روکش و تاج دندان روی آن قرار می گیرد.

در مواردی که بافت نرم و ناحیه ایمپلنت ضعیف باشد باید شرایط این ناحیه را بهبود بخشید جهت این امر از عملیات تقویت ارتودنسی استفاده می کنند. مدت زمان این تقویت سازی حدود 8- 12 هفته صورت می گیرد.

ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان

مزیت کاشت فوری کاهش زمان ترمیم می باشد. ولی نیاز به جراحی پیوند استخوان و... از معایب آن محسوب می شود.

ایمپلنت دندان

در روش کاشت ایمپلنت دندان دو مرحله ای زیبایی بیشتر تامین شده و پروتز ساخته شده نهایی در زیر لثه قرار می گیرد.

در روش کاشت ایمپلنت دندان تک مرحله ای پس از کاشت در لثه دیگر نیاز جراحی مجدد نیست و معمولا در اغلب بیماران این روش قابل اجرا می باشد.

ایمپلنت دندان

روشی جدید که در آن بعد از 4-6 ماه ایمپلنت در موقعیت مناسب قرار می گیرد روش Staged implant placement است. در این روش زمان کافی برای حذف عفونت را فراهم می کند. البته زمان طولانی آن می تواند منجر به نارضایتی بیمار شود.جراحی ایمپلنت تحت بیحسی موضعی یا بیهوشی کامل صورت می گیرد.

اشتراک گذاری

مقاله قبلی مقاله بعدی

0 نظر

ارسال نظرات

دسته بندی مقالات

  • دندانپزشک زیبایی25
  • ایمپلنت دندان68
  • لیزر دندان3
  • روکش دندان15
  • لمینت دندان7
  • طراحی لبخند9
  • متفرقه6

مقالات مرتبط

  • انواع ایمپلنت دندانپزشکی
    انواع ایمپلنت دندانپزشکی
    10 فروردین 1397
  • ماندگاری ایمپلنت دندان چگونه است؟
    ماندگاری ایمپلنت دندان چگونه است؟
    02 آبان 1398
  • بهترین نوع ایمپلنت مال کجاست؟
    بهترین نوع ایمپلنت مال کجاست؟
    03 آبان 1398

نمونه کارها

  • لمینت دندان - لمینت سرامیکی
  • لمینت دندان - لمینت سرامیکی
  • لمینت دندان - لمینت سرامیکی

صفحات مجازی

تماس با ما

  • تلفن های تماس ۰۲۱ - ۸۸۸۸۸ ۵۹۰ , ۸۸۸۸ ۴۵ ۴۶ , ۲۲ ۰۵ ۲۲ ۱۵

  • آدرس تهران - بلوار افریقا (جردن) - بالاتر از پمب بنزین - کوچه تندیس - پلاک ۴ (جنب بیمارستان تندیس)- واحدهای ۱و ۲

  • آدرس اینستاگرام جهت ورود به پیج اینستاگرام کلیک کنید

پیوند ها

  • ایمپلنت
  • دندانپزشک زیبایی
  • ارتودنسی نامریی

درباره ما

  • درباره مدیریت
  • فعالیت ها
  • گواهینامه ها

صفحات مجازی

طراحی وب سایت و سئو توسط وب و سئو