ایمپلنت دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدشل شدن ایمپلنت یا لق شدن آن، یکی از نتایج کاشت دندان بدون رعایت اصول کافی است، شل شدن روکش ایمپلنت یا اباتمنت از مشکلاتی است که استفاده کنندگان ایمپلنت دندانی ممکن است برایشان پیش آید. در این مقاله به این مشکلات و علت پیش آمدن آن ها خواهیم پرداخت.
فهرست محتوای صفحه :
برخی فرض می کنند که با کاشت دندان، همه چیز پایان یافته و دیگر نیازی به مراقبت از ایمپلنت کاشته شده نیست، این در حالی است که ایمپلنت نیازمند مراقبت های لازم برای رسیدن به نتیجه موفقیت آمیز است. به عنوان مثال ممکن است پس از کاشت دندان ایمپلنت شل شود. اما علت این امر چیست؟ اگر شما کاشت دندان نموده اید و ایمپلنت شل شده است، ما توضیح می دهیم که چرا ممکن است این اتفاق می افتد و برای رفع آن چه کاری می توانید انجام دهید.
ایمپلنت دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدکاشت دندان موجب زیبایی، راحتی، بازسازی شکل، تکلم و سلامت بیمار می شود. ایمپلنت از جنس تیتانیوم است که با استفاده از جراحی درون لثه قرار داده شده و پس از گذشت زمان، اتصال قطعه با استخوان باقیمانده در لثه اتفاق می افتد.
برای پی بردن به علت شل شدن ایمپلنت، باید شناخت کافی از این روش درمانی را داشته باشید، در روش های کاشت دندان، ابتدا قسمت فیکسچر که پایه ایمپلنت است، درون استخوان فک بیمار جایگذاری شده، سپس با گذر زمان جوش خوردن بین ایمپلنت و استخوان فک بیمار صورت می گیرد. توجه داشته باشید که این امر زمان بر بوده و حتی تا چند ماه نیز طول می کشد. پس از جوش خوردن آن، نصب روکش دندانی ساخته شده برای پایه صورت می گیرد. با گذر زمان و پیشرفت های حاصل شده در زمینه کاشت دندان، در روش های درمانی و نحوه کاشت تحولی شگرف رخ داده است.
شل شدن ایمپلنت دندان، نشانه شکست درمان بوده و مشکلاتی را برای بیمار به همراه دارد، برخی از مهم ترین علایمی که ایمپلنت شل شده در پی دارد، به شرح زیر می باشند:
اگر هر یک از علائم بالا را احساس کرده اید، به احتمال زیاد به این معنی است که ایمپلنت یا روکش دندان شل شده است. یک ایمپلنت شل درمان نشده می تواند باعث عفونت شدید شود که می تواند از دهان و فک شما به صورت و گردن شما و سایر قسمت های بدن شما سرایت کند.
کاشت دندان در مراکز معتبر با استفاده از فناوری های نوین تا حدود زیادی مشکلات شل شدگی و لق شدم های بعدی را کاهش می دهد و امکان کاشت دندان با درصد موفقیت بالا در چنین مراکزی بسیار بالاتر است.
سوالی که بسیاری از افراد دارند، علت این مشکل است. افراد می خواهند بدانند که علت شل شدن ایمپلنت چیست؟ از مهم ترین عواملی که باعث شل شدن ایمپلنت های دندانی می گردد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
دقت نمایید برای کاشت دندان باید بدن شما سیستم درمانی ضعیفی نداشته باشد، همچنین اگر جراحی تحت فشار نامناسب انجام شود یا اگر ایمپلنت به دلیل نداشتن استخوان سالم کافی برای حمایت از آن پیوند ناکافی ایجاد کند، درصد موفقیت درمانی به شکل محسوسی کاهش پیدا می کند.
اگر متوجه شدید که ایمپلنت شما به درستی بهبود نمی یابد، علایم شل شدگی ایمپلنت دندان را مشاهده نمودید، در اسرع وقت با دندانپزشک خود تماس بگیرید. اگر متوجه شدید که ایمپلنت، اباتمنت، روکش و ...شل شده است، در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه نمایید تا درمان مناسب برای شما در نظر گرفته شود.
بسیاری از مشکلاتی که باعث لق شدگی ایمپلنت می شوند، قابل درمان هستند. اینکه از خدمات مراکز معتبر بهره گیرید، باعث جلوگیری از ایجاد چنین مشکلاتی می شود. این نکته را در نظر داشته باشید که پیشگیری بهتر از درمان است.
با پیشرفت های حاصل شده در زمینه کاشت دندان، امکان درمان موفق بدون عوارض افزایش یافته است. به عنوان مثال فناوری های دیجیتال، کمک فراوانی به کاشت دندان نموده است، بطوریکه کاشت ایمپلنت دیجیتال بسیار کاربردی شده است. در کاشت دیجیتال با استفاده از تصویر برداری های سه بعدی وضعیت بیمار از لحاظ کاشت مورد سنجش دقیق قرار می گیرد. همچنین محل کاشت دقیق دندان با ابزار مناسب، اماده سازی و کاشت ایمپلنت صورت می گیرد.
تنها دندانپزشکی های معتبر در تهران از فناوری های نوینی نظیر ایمپلنت دیجیتال و ... بهره می برند. در دندانپزشکی دکتر سعید کریمی، کاشت دیجیتال ایمپلنت فراهم است. برای مشاوره و گرفتن نوبت از این واحد درمانی با این مرکز تماس بگیرید.