ایمپلنت دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدعوارض ایمپلنت دندان و نحوه ی درمان ایمپلنت سوالی است که بسیاری از بیماران دارند. در این مقاله سعی در پاسخ به این سوال است.
فهرست محتوای صفحه :
روند درمانی کاشت دندان روندی چندین مرحله ای بوده و زمانبر است و در طی مراحل مختلف مقتضیات خاص خود را خواهد داشت. ابتدا بایستی در روند درمانی اتصال پایه تیتانیومی با استخوان فک برقرار شود.
جهت درمان ایمپلنت موفق ایجاد اتصال قوی بین پایه و استخوان فک لازم است. با ایجاد ایمپلنت در فرد جویدن و تکلم همانند دندان طبیعی فراهم شده و بهبود زندگی فردی و اجتماعی فرد از نتایج اولیه درمان ایمپلنت است.
ایمپلنت دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدایمپلنت از جنس تیتانیوم است که با استفاده از جراحی درون لثه قرار داده شده و پس از گذشت زمان، اتصال قطعه با استخوان باقیمانده در لثه اتفاق می افتد.
یکی ناراحتی های رایج در درمان ایمپلنت عفونت های دندانی است. عفونت ایجاد شده می تواند علل متنوعی داشته باشد. یکی از دلایل ایجاد عفونت، عدم رعایت بهداشت توسط خود فرد است. مصرف دخانیات هم در این امر میسر است بهتر است افراد سیگاری از مصرف دخانیات در طی یک دوره معین پس از جراحی اجتناب کنند. عفونت های ایجاد شده برای ایمپلنت قابل درمان بوده و با تجویز آنتی بیوتیک این امر قابل حل شدن و درمان است.
یکی دیگر از عوارض ایمپلنت دندان عدم جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک در بیماران خاص است. اگر در بیماران خاص نظیر کسانیکه با بیماری پوکی استخوان درگیر هستند، درمان های مکمل صورت نگیرد، درمان با موفقیت انجام نمی شود.
یکی دیگر از عوارض ایمپلنت درد های موضعی پس از جراحی است که طبیعی بوده و با مصرف مسکن تسکین یافته و جای هیچ نگرانی نیست. تورم و خونریزی نیز شایع است. این موارد همگی قابل رفع هستند و بمرور زمان برطرف می شوند. جهت رفع تورم ناحیه می توان با کمپرس یخ مشکل را برطرف کرد.
پس از کاشت دندان ممکن است درد های موضعی ، خونریزی، تورم در ناحیه کاشت دندان، عفونت های موضعی و ... مشاهده شود. گاهی در طی زمان چند روز بعد از درمان این علایم به صورت خود به خود برطرف می گردند، اما در مواردی که مشکلات این چنینی به صورت مستمر ادامه یافت، باید بیمار به متخصص ایمپلنت مراجعه نماید. در بیشتر این موارد، بیمار با مراجعه به دندانپزشک و تجویز داروهای مناسب این موارد برطرف می گردد.
یکی از عوارضی که بیماران از آن گله دارند لق شدن ایمپلنت است. لق شدن ایمپلنت دندان که می تواند ناشی از جوش ضعیف ایمپلنت باشد. همچنین جدا شدن روکش پس از مدتی نیز می تواند رخ دهد. استفاده چسب ضعیف جهت اتصال روکش می تواند باعث این امر شود. لق شدن دندان مجاور نیز ممکن است رخ دهد که پس از مدتی این امر برطرف می شود.
برای دریافت مشاوره و نوبت با مطب دکتر سعید کریمی تماس حاصل نمایید
88888590-021/88884546