روکش دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدآیا روکش دندان باعث بوی بد دهان میشود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، خیر. روکش دندان نمی تواند باعث بوی بد دهان گردد، اما در صورت رعایت نکردن بهداشت و تجمع باکتری ها بر روی روکش و محل اتصال به لثه، بوی بد دهان ایجاد می گردد. همچنین اگر دندانی که روکش شده است دچار پوسیدگی های دندانی گردد، این امر نیز باعث بوی بد دهان می گردد.
فهرست محتوای صفحه :
روکش گذاری اصولی و بهره بردن از خدمات دندانپزشکی مجرب در این حوزه می تواند روکش دندان را با زیبایی و فراهم کردن تاج دندان مناسب برای شما فراهم نماید. روکش های دندانی به خوبی تاج دندان از دست رفته را جبران نموده و دندانی زیبا و مناسب را برای فرد فراهم می نماید.
روکش دندان چیست؟
جهت مطالعه این مقاله کلیک کنیدروکش دندان مانند روکش های سرامیکی فلزی یا ترکیبی از این دو و روکش های زیرکونیا می باشد که بر روی دندان قرار گرفته و باعث افزایش عملکرد دندانی و بدست آمدن زیبایی دندان می شود. اگر تاج دندان از بین رفته باشد و دندان استحکام کافی نداشته باشد با روکش می توان دندان را ترمیم نمود.
باید بدانید روکش دندان به صورت اصولی هیچ گاه باعث بوی بد دهان نمی شود، اما در اثر برخی از عوامل ممکن است این مشکل پدید آید که به شرح زیر می باشد:
روکش دندان به صورت اصولی و تحت نظر دندانپزشک با تجربه به همراه رعایت بهداشت دهان و دندان توسط فرد مانع از ایجاد مشکلات دندانی نظیر بوی بد دهان می شود. با این وجود اگر روکش دندان استفاده کرده اید و دچار بوی بد دهان هستید، باید برخی از موارد را حتما رعایت نمایید.
یکی از عوامل ایجاد بوی بد دهان، عفونت در دندان روکش شده است. در این موارد باید به دندانپزشک مراجعه نمود تا درمان متناسب برای فرد در نظر گرفته شود. اگر دندانی دچار عفونت شود، این امر می تواند منجر به سفید شدن لثه، درد در هنگام غذا خوردن، بوی بد دهان و ... شود که براحتی با رجوع به دندانپزشک این موارد قابل برطرف کردن است. در نظر بگیرید که عصب کشی دندان نیز دندان را حساس و شکننده کرده و بایستی در مورد این دندان حتما روکش دندانی در نظر گرفته شود.
یکی از مشکلاتی که می تواند بعد از نصب روکش دندان ایجاد شود، لق شدگی های احتمالی است. این روکش ها با چسب بر روی دندان نصب می شوند و در صورتیکه جدا گردند باید آن را نگه داشت و با رجوع به دندانپزشک عملیات نصب انجام گیرد. لق شدگی دندانی می تواند منجر به بوی بد دهان، اسیب به لثه و ... گردد که با رجوع به دندانپزشک قابل برطرف کردن است.
اگر قصد روکش دندان را برای دندان های خود دارید، اولین گام برای موفقیت درمانی، پیدا کردن مرکزی معتبر برای این امر می باشد. بهره بردن از خدمات دندانپزشکی با تجربه احتمال مشکلات بعدی نظیر بوی بد دهان و ... را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. ما به شما استفاده از خدمات دندانپزشکی دکتر سعید کریمی را پیشنهاد می دهیم. ایشان متخصص دندانپزشکی زیبایی بوده و اط فناوری های دیجیتال نظیر کد کم برای ساخت انواع ریستوریشن های دندانی از جمله روکش های دندان بهره می برند.
در دندانپزشکی دکتر سعید کریمی بهترین روکش های دندانی با قیمت مناسب برای بیماران تهیه و نصب می گردد.
برای دریافت مشاوره و نوبت با مطب دکتر سعید کریمی تماس حاصل نمایید
88888590-021/88884546
سلام. دوساله از روکش دندان استفاده می کنم و یک ماهی هست که روکش من بوی مناسبی ندارد. لطفا راهنمایی کنید چگونه بوی روکش دندان را از بین ببریم؟ با تشکر
سلام دوست عزیز، بوی بد روکش به علت های مختلفی از جمله عفونت های ایجاد شده در اثر رعایت نکردن بهداشت و ... ممکن است رخ داده باشد. برای رفع این مشکل راه کار های خانگی و دارویی وجود دارد. استفاده از دهانشویه ها، سیر، گل میخک، شست و شو با آب نمک و ... از جمله راهکارهای خانگی است . برای درمان های دارویی با تجویز دندانپزشک نیز می توان با مصرف آنتی بیوتیک ها با از بین بردن عفونت های دندانی، بوی بد روکش را از بین برد.